logo
https://www.youtube.com/watch?v=uQgLE__P1zg
homeflix demo image
logo

Όσα συνέβησαν την προηγούμενη χρονιά άλλαξαν σε παγκόσμιο επίπεδο το κοινό μας και τις ανάγκες του. Οι γονείς χρειάζονται να επενδύσουν περισσότερο από ποτέ σε εποικοδομητική απασχόληση για τα παιδιά τους ενώ η παραδοσιακή μελέτη παραμένει πρώτη ανάγκη και χρειάζεται συνεχώς να αναβαθμίζεται! Από σήμερα η σχολική μελέτη και η δημιουργική απασχόληση των παιδιών μας αλλάζει για πάντα αφού τα Κέντρα Μελέτης Homework φέρνουν για 1η φορά στην Ελλάδα τις νέες υπηρεσίες Ηomework Grow! Η νέα διαδραστική και υβριδική πλατφόρμα εκπαίδευσης που προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες και οφέλη της ιδιωτικής εκπαίδευσης σε ασύγκριτα ανταγωνιστικές τιμές! Ήρθε για να μετατρέψει το παραδοσιακό κέντρο μελέτης σε πολυχώρο εκπαίδευσης και δραστηριοτήτων! Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το πακέτο της βασικής σου συνδρομής! Μπορείς να ενεργοποιήσεις οποιαδήποτε στιγμή τις επιπλεόν υπηρεσίες που προσφέρονται στα κέντρα μελέτης Homework!

Δες αναλυτικά το Ηοmeflix και εντόπισε το κοντινότερό σου Κέντρο Μελέτης!

basic

ΜΕΛΕΤΗ

2 hours

Μελέτη

consideration

HOMEFLIX

3 hours

 • Μελέτη
 • Nutrihome
 • Business Kids
 • Green Planet
 • Weird Sports
purchase

HOMEFLIX +

4 hours

 • Μελέτη
 • Nutrihome
 • Business Kids
 • Green Planet
 • Weird Sports
 • Meta Home VR
 • Συμβουλευτική Γονέων

EXTRAS

 • Robocoding
 • E-Sports
 •  Πρότυπα & Ιδιωτικά Σχολεία
 • Ιδιαίτερα Μαθήματα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

Εμπλέκοντας τους μαθητές με ψηφιακά κουίζ, πέραν της ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων, τους προσφέρουμε την άμεση ανατροφοδότηση.
Μία έννοια που έχει ιδιαίτερη σημασία για την μαθησιακή τους πορεία. Τα ψηφιακά κουίζ μπορούν να αξιοποιηθούν τόσο μέσα σε περιβάλλον τάξης, όσο και σαν εργαλεία αυτοαξιολόγησης των μαθητών σε ένα πλαίσιο αναστοχασμού του «τι έχω μάθει τελικά και τι δεν έχω μάθει».

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΟΝΕΩΝ

Φαντάσου να έχεις μία ομάδα από καταξιωμένους και παθιασμένους επαγγελματίες  με στόχο να σε βοηθήσουν στο μεγάλωμα του παιδιού σου και να κάνουν τον κόσμο πιο όμορφο για παιδιά και γονείς!

Εκπαιδευτικές θεματικές

SERVICE 1

Μια υγιεινή διατροφή ξεκινά με τη σωστή επιμόρφωση όπου κάθε παιδί μαθαίνει και κατανοεί πώς να επιλέγει και να προετοιμάζει υγιεινά γεύματα, να διαβάζει τις διατροφικές ετικέτες και να ακολουθεί την πιο πρόσφατη επιστήμη για τη διατροφή.

SERVICE 2

Μαθαίνουμε για τη φύση και το περιβάλλον διασκεδάζοντας! Όλα δείχνουν ότι η προστασία και η αποκατάσταση του πλανήτη και της βιοποικιλότητας θα είναι η πιο σημαντική πρόκληση που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι στο μέλλον. Mε το Green Planet, βοηθάμε στη δημιουργία ευαισθητοποίησης στα παιδιά, ώστε από την παιδική ηλικία να αισθάνονται ότι ταυτίζονται με την αιτία και να συνειδητοποιήσουν τη σημασία να φροντίζει το περιβάλλον και τη φύση.

SERVICE 3

Τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις; Μία από τις πιο κλασικές ερωτήσεις που σχεδόν όλοι έχουμε κληθεί να απαντήσουμε στην παιδική μας ηλικία. Αργότερα οι επαγγελματίες ήρωες που θαυμάζουμε, ο επαγγελματικός προσανατολισμός και μετά οι πανελλαδικές, οι ιδιωτικές σχολές ή το εξωτερικό. Ατέλειωτες συζητήσεις για τα διαχρονικά επαγγέλματα, τα προσοδοφόρα αλλά και τις αλλαγές στην αγορά εργασίας λόγω της τεχνολογίας και της αυτοματοποίησης. Κάποια επαγγέλματα μένουν ίδια στο πέρασμα του χρόνου, κάποια καταργούνται αλλά εμφανίζονται και νέα, που άλλοτε μπορούμε να τα φανταστούμε και άλλοτε όχι. Τα παιδιά μας μπορούν μήπως;

SERVICE 5

Όταν τα παιδιά μας ακούν για αθλητική δραστηριότητα μάλλον σκέφτονται αθλήματα  όπως, το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το τέννις.
Δεν τους πάει, όμως, το μυαλό τι έχει σκεφτεί ο άνθρωπος για τις αθλητικές του δραστηριότητες. Παραλλαγές σε ήδη γνωστά αθλήματα ή και εντελώς διαφορετικά που δεν θα πιστέψουν ότι υπάρχουν!

SERVICE 4

Έχεις περπατήσει ποτέ δίπλα στους αρχαίους Έλληνες, πρόλαβες να μπεις στο καράβι του Κολόμβου, βρέθηκες σε ιστορικές μάχες ή μήπως έτυχε να βρεθείς στο πλάι ενός δεινόσαυρου; Αν δεν πρόλαβες να τα κάνεις αυτά έλα στο ταξίδι μας! Mε τα πιο προηγμένα μηχανήματα και τις πολλές διαφορετικές εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας, η εκπαίδευση γίνεται διασκέδαση!

Extras

ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

O όμιλος Νέο με την εμπειρία και την τεχνογνωσία των 52 χρόνων στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης και τα Homework σχεδίασαν ένα πλήρες πρόγραμμα που στοχεύει στην προετοιμασία των μαθητών της Στ’ Δημοτικού για εισαγωγή σε Πρότυπα Σχολεία και την απόκτηση Υποτροφιών από Ιδιωτικά. Η προετοιμασία των μαθητών βασίζεται στην αξιοπιστία και εστιάζει στην κατάκτηση της γνώσης και της δημιουργίας βάσεων για το Γυμνάσιο.

ROBOCODING

Η ψηφιακή τεχνολογία αποτελεί μεγάλο μέρος της ζωής πολλών παιδιών καθώς περιβάλλεται από έξυπνα τηλέφωνα, βιντεοπαιχνίδια, βίντεο ψυχαγωγίας, ιστότοπους ακόμη και ρομπότ. Για να κατανοήσουν τα παιδιά την Ρομποτική και να αναπτύξουν ιδέες και κατασκευές αυξημένης πολυπλοκότητας αλλά και να αντιληφθούν τη δημιουργική διαδικασία με την οποία  ο άνθρωπος επικοινωνεί με τον υπολογιστή για το πως να εκτελέσει μια εργασία, υπάρχει το Robocoding!

E-SPORTS

 Οι παραδοσιακές ακαδημαϊκές δομές, έχουν πλέον αρχίσει και αυτές να αναγνωρίζουν τον καίριο ρόλο στη διαμόρφωση και την ανάπτυξη δεξιοτήτων μέσω του gaming

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Οι έμπειροι εκπαιδευτικοί του Homework αναλαμβάνουν την υποστήριξη των μαθητών με ιδιαίτερα μαθήματα. Έτσι ο μαθητής έχει την δυνατότητα να διαμορφώσει το μάθημα στις ανάγκες του, και ο ρυθμός εναλλάσσεται ανάλογα με την αφομίωση ενώ ταυτόχρονα δημιουργείται ένας ισχυρός δεσμός μεταξύ καθηγητή και μαθητή

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ;