Μαθησιακές Δυσκολίες

...γιατί κάθε παιδί είναι ξεχωριστό!
Περισσότερα

Τα Homework βοηθούν το παιδί με μαθησιακές δυσκολίες γιατί χρησιμοποιούν κατάλληλο διδακτικό υλικό, που χαρακτηρίζεται από ποικιλία και ευελιξία στη χρήση του και προσαρμόζεται στις ιδιαιτερότητες του κάθε παιδιού.

Τα τελευταία χρόνια, το ποσοστό των παιδιών που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες έχει αυξηθεί σημαντικά. Όπως είναι γνωστό, τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, υπερικινητικότητα, δυσλεξία και διάσπαση προσοχής αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα οργάνωσης του χώρου και του χρόνου τους. Τα κέντρα Μελέτης Homework τα βοηθούν, ώστε να αυτοματοποιήσουν την καθημερινή ρουτίνα και να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις απαιτήσεις του σχολείου.

Το λογισμικό της ψηφιακής πλατφόρμας Homework, καλύπτει πλήρως τις ανάγκες ενός δυσλεξικού παιδιού.

Όλο το υλικό είναι οπτικοακουστικό κι έτσι το παιδί μπορεί να ακούσει μία θεωρία ή μία άσκηση όσες φορές επιθυμεί, ενώ στο σχολείο, διστάζει να ζητήσει από τον καθηγητή του να την επαναλάβει. Επίσης μπορεί να σταματήσει τη διδασκαλία σε όποιο σημείο θέλει και να συνεχίσει όποτε και από όποιο σημείο θέλει. Τα πρακτικά μαθήματα (Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία κλπ.) γίνονται με ειδικά εφέ και έτσι η αφομοίωση γίνεται πιο εύκολα, πιο γρήγορα και πιο διασκεδαστικά.
Τα Homework βοηθούν το παιδί με μαθησιακές δυσκολίες να οργανώσει τη σκέψη του και να φθάσει σε επίπεδο γνώσης και κατανόησης ώστε να ανταποκριθεί στις καθημερινές απαιτήσεις του σχολείου.