Το Νέο Φροντιστήριο, ο παλαιότερος και μεγαλύτερος Φροντιστηριακός Όμιλος στην Ελλάδα ανακοινώνει την έναρξη δραστηριοποίησης του στην περιοχή της Κυπριακής Δημοκρατίας με τη δημιουργία 2 νέων Κέντρων Μελέτης Homework στη Λευκωσία.

Τα Κέντρα Μελέτης Homework ξεκίνησαν τη λειτουργία τους το 2013 και ήρθαν να καλύψουν ένα σημαντικό κενό στο χώρο της εκπαίδευσης, που αφορούσε την οργανωμένη μελέτη των μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου.
Ο Όμιλος Φροντιστηρίων Νέο, συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, αφού το πρώτο Φροντιστήριο του Ομίλου δημιουργήθηκε το 1968, στο Κέντρο της Αθήνας, από τον κύριο Νίκο Κόλλια και σήμερα αριθμεί 65 Εκπαιδευτήρια στα οποία φοιτούν πάνω από 5.000 μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.

Όσον αφορά την έναρξη δραστηριοποίησης του Ομίλου στην Κύπρο, αυτή επιτεύχθηκε με τη συνεργασία του Ομίλου με δύο διαπρεπείς επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνταν ήδη στο χώρο της εκπαίδευσης, τον κύριο Γιάννο Καλοθέου που είναι ο ιδιοκτήτης του Κέντρου Μελέτης Homework στην Αγλαντζιά Λευκωσίας και της ψυχολόγου κυρίας Γιάννας Στυλιανού που είναι η ιδιοκτήτρια του Κέντρου Μελέτης Homework στην περιοχή Λακατάμεια Λευκωσίας.