Τα κέντρα μελέτης «Homework» είναι δημιούργημα του μεγαλύτερου ομίλου φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης «Νέο Φροντιστήριο». Το «Νέο Φροντιστήριο», με εμπειρία από το 1968, με 51 εκπαιδευτικές μονάδες, πάντα κοντά στις ανάγκες των μαθητών και των οικογενειών τους, υλοποίησε την επιθυμία τους για τη δημιουργία κέντρων μελέτης.

Από τον Ιανουάριο του 2013 μέχρι και τώρα τα «Homework» έχουν παρουσία σε πέντε σημεία, τρία στην Αθήνα, ένα στη Θεσσαλονίκη και ένα στη Ρόδο ενώ αποτελούν το πρώτο δίκτυο οργανωμένων κέντρων μελέτης στην Ελλάδα

Στόχος των κέντρων μελέτης «Homework» είναι να προσφέρουν όλη την απαραίτητη υποστήριξη σε μαθητές του δημοτικού και του γυμνασίου στην καθημερινή μελέτη των μαθημάτων τους με τη συνδρομή πολύ αξιόλογου εκπαιδευτικού προσωπικού αλλά και με τη χρήση νέων τεχνολογιών.

Στα κέντρα μας ο μαθητής προετοιμάζεται καθημερινά για την επόμενη μέρα στο σχολείο. Μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον καθοδηγούμενος από έμπειρους εκπαιδευτικούς οι οποίοι σχεδιάζουν το πρόγραμμα μελέτης του σύμφωνα με τις ανάγκες του.

Στα homework δίνουμε χρόνο στα παιδιά, να αναπτύξουν τα ταλέντα τους μέσα από δραστηριότητες. Η μελέτη γίνεται εντός 2-3 ωρών με επάρκεια, πετυχαίνοντας εξαιρετικές επιδόσεις. Με αφετηρία το παιδί, συνδυάζουμε αρμονικά την εκπαιδευτική εμπειρία, την ψηφιακή μάθηση και την ενισχυτική διδασκαλία.

Είσαι εκπαιδευτικός (δάσκαλος ή καθηγητής);

Το επόμενο σταθερό βήμα στην επαγγελματική σου πορεία μπορεί να είναι το Κέντρο Μελέτης Homework!»